Patiënt Voorlichtingsblad

Vaste Voorziening Eén ontbrekend gebitselement. Implantaatgedragen enkeltandsvervanging. Meerdere ontbrekende gebitselementen. Brug op twee implantaten. Tandeloze bovenkaak. Brug op zes implantaten in de bovenkaak. Vaste Voorziening Eén ontbrekend gebitselement. Implantaatgedragen enkeltandsvervanging. Meerdere ontbrekende gebitselementen. Brug op twee implantaten. Tandeloze bovenkaak. Brug op zes implantaten in de bovenkaak. Vaste Voorziening Eén ontbrekend gebitselement. Implantaatgedragen enkeltandsvervanging. Meerdere ontbrekende gebitselementen. Brug op twee implantaten. Tandeloze bovenkaak. Brug op zes implantaten in de bovenkaak. Vaste voorziening Eén ontbrekend gebitselement. Meerdere ontbrekende gebitselementen. Tandeloze bovenkaak. Implantaatgedragen enkeltandsvervanging. Brug op twee implantaten. Brug op zes implantaten in de bovenkaak. Vragen? Stel ze aan uw behandelaar.

Uitneembare Voorziening Tandeloze onderkaak. Tandeloze onderkaak met twee implantaten. Prothese bevestigd met drukknoppen. Prothese bevestigd met Locators®. Prothese bevestigd met steg. Prothese voor de bovenkaak bevestigd met steg. Uitneembare Voorziening Tandeloze onderkaak. Tandeloze onderkaak met twee implantaten. Prothese bevestigd met drukknoppen. Prothese bevestigd met Locators®. Prothese bevestigd met steg. Prothese voor de bovenkaak bevestigd met steg. Uitneembare Voorziening Tandeloze onderkaak. Tandeloze onderkaak met twee implantaten. Prothese bevestigd met drukknoppen. Prothese bevestigd met Locators®. Prothese bevestigd met steg. Prothese voor de bovenkaak bevestigd met steg. Uitneembare voorziening Tandeloze onderkaak. Prothese bevestigd met drukknoppen. Prothese bevestigd met steg. Prothese bevestigd met Locators®. Prothese voor de bovenkaak bevestigd met steg. Tandeloze onderkaak. Tandeloze onderkaak met twee implantaten. Prothese bevestigd met drukknoppen. Prothese bevestigd met Locators . Prothese bevestigd met steg. Prothese voor de bovenkaak bevestigd met steg. Vragen? Stel ze aan uw behandelaar.

Verloop Van een implantaatbehandeling Het kaakbot wordt blootgelegd. Met een speciale boor wordt een gat voor het implantaat gemaakt. Inhelen van het geplaatste implantaat en vormen van het tandvlees. Plaatsen van het abutment en de kroon. Eindresultaat van de implantaatbehandeling. Natuurlijke wortel in vergelijking met een implantaat. Verloop Van een implantaatbehandeling Het kaakbot wordt blootgelegd. Met een speciale boor wordt een gat voor het implantaat gemaakt. Inhelen van het geplaatste implantaat en vormen van het tandvlees. Plaatsen van het abutment en de kroon. Eindresultaat van de implantaatbehandeling. Natuurlijke wortel in vergelijking met een implantaat. Verloop Van een implantaatbehandeling Het kaakbot wordt blootgelegd. Met een speciale boor wordt een gat voor het implantaat gemaakt. Inhelen van het geplaatste implantaat en vormen van het tandvlees. Plaatsen van het abutment en de kroon. Eindresultaat van de implantaatbehandeling. Natuurlijke wortel in vergelijking met een implantaat. Verloop van een implantaatbehandeling Het kaakbot wordt blootgelegd. Inhelen van het geplaatste implantaat en vormen van het tandvlees. Eindresultaat van de implantaatbehandeling. Plaatsen van het abutment en de kroon. Natuurlijke wortel in vergelijking met een implantaat. Het kaakbot wordt blootgelegd. Met een speciale boor wordt een gat voor het implantaat gemaakt. Inhelen van het geplaatste implantaat en vormen van het tandvlees. Plaatsen van het abutment en de kroon. Eindresultaat van de implantaatbehandeling. Natuurlijke wortel in vergelijking met een implantaat. Het kaakbot wordt blootgelegd. Met een speciale boor wordt een gat voor het implantaat gemaakt. Inhelen van het geplaatste implantaat en vormen van het tandvlees. Plaatsen van het abutment en de kroon. Eindresultaat van de implantaatbehandeling. Natuurlijke wortel in vergelijking met een implantaat. Het kaakbot wordt blootgelegd. Met een speciale boor wordt een gat voor het implantaat gemaakt. Inhelen van het geplaatste implantaat en vormen van het tandvlees. Plaatsen van het abutment en de kroon. Eindresultaat van de implantaatbehandeling. Vragen? Stel ze aan uw behandelaar.

botopbouw in onder- en boVenkaak Bot tekort bij een implantaat in de onderkaak. Te weinig bot om implantaat in de bovenkaak te plaatsen. Botopbouw in de onderkaak. Botopbouw in de bovenkaak (sinusbodemverhoging). Eindresultaat na botopbouw. Eindresultaat na sinusbodemverhoging. botopbouw in onder- en boVenkaak Bot tekort bij een implantaat in de onderkaak. Te weinig bot om implantaat in de bovenkaak te plaatsen. Botopbouw in de onderkaak. Botopbouw in de bovenkaak (sinusbodemverhoging). Eindresultaat na botopbouw. Eindresultaat na sinusbodemverhoging. botopbouw in onder- en boVenkaak Bot tekort bij een implantaat in de onderkaak. Te weinig bot om implantaat in de bovenkaak te plaatsen. Botopbouw in de onderkaak. Botopbouw in de bovenkaak (sinusbodemverhoging). Eindresultaat na botopbouw. Eindresultaat na sinusbodemverhoging. Botopbouw in onder- en bovenkaak Bot tekort bij een implantaat in de onderkaak. Botopbouw in de onderkaak. Eindresultaat na botopbouw. Te weinig bot om implantaat in de bovenkaak te plaatsen. Botopbouw in de bovenkaak (sinusbodemverhoging). Eindresultaat na sinusbodemverhoging. Vragen? Stel ze aan uw behandelaar.

RkJQdWJsaXNoZXIy MTE0MzMw